Kristóf Katalin énekesnő Kristóf Katalin és Milan története Zene és videó Letöltések Fellépések Kapcsolatfelvétel

A páros rövid története

Kristóf Katalin és MilanKristóf Katalin és Milan közös története 2002-re vezethető vissza. Milan az Mc's Factory felbomlása után hiányolta a színpadot, ezért felkereste Katalint egy közös produkció reményében. Az énekesnő sosem zárkózott el a duettektől, a másokkal közösen végzett munkától. Akkoriban dúlt a Neoton-láz, a NeoTones és még jópáran az ő dalaikat játszották. Milan ötlete az volt, hogy öltöztessék a Neoton-dalokat olyan köntösbe, amit a mai fiatal is szívesen meghallgat. Kristóf Katalin a Neoton dalait hallgatva nőtt fel, alaposan elsajátította Csepregi Éva stílusát, így hát nem volt nehéz a produkciót lábra állítani. A két tehetséges ifjú egy fergeteges műsort hozott létre, melyet kilenc évig hatalmas sikerrel futtattak.

Kati Milan 2008Az újítás kényszere azonban őket is utolérte. Sokáig gondolkoztak, mibe lehetne fogni, ha a Neoton-láz lehanyatlik. Végül a banda jól ismert hangmérnöke, Szászem (MediaCentrum Studio) adta meg az újabb kezdő lökést, amikor egy régi alapra felénekeltette Katalinnal a Csitári hegyek alatt c. dalt. Milan hozta a brácsát és feljátszotta a szólót, majd az utómunkálatok után szakmai körökben tesztelték a felvételt.

A pozitív visszajelzések eljutottak a Románcok együttesből jól ismert Jolly fülébe is. A Nóta TV Pertu-Parti c. műsorának házigazdája meghívta a duót egy tv-fellépésre. Azóta Kristóf Katalin és Milan állandó résztvevője a Pertu Partinak és a Nóta TV előszeretettel játssza őket ismétlésben is. Katalin és Milan felvett egy közös videoklipet és kiadta a népdalfeldolgozásokból álló lemezt Csillagok, csillagok címmel.

Katalin és Milan

Bugarschi Milan

Bugarschi Milan

Zeneiskolát, majd konzervatóriumot végzett. Saját hangszere a brácsa, de hegedűn és zongorán is kiválóan megállja a helyét. A zenesulis időkben az Mc's Factory nevű együttesben rappelt, már 1996-ban. Ezzel az együttessel két albumot jelentettek meg.

Iskolái elvégzése után zenetanárnak állt és - mivel kevés a brácsás a nagyvilágban - megbecsült helye van egy filharmóniában is. A zenetanári fizetés és az oktatóként szerzett sikerélmények azonban nem elégítették ki. Mindig is szerette a fellépéseket, és hát kiválóan bánik a közönséggel - így a színpad deszkáit választotta.

Három társával létrehozta a Quartetto vonósnégyest, amelyben klasszikus és modern műveket játszik brácsán.

A Quartetto vonósnégyes honlapja